A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

ВІТАЄМО

Вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Марину Кулак!

  Вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Марину Кулак!   Бажаємо Вам міцного здоров’я, людського щастя, молодості душі і серця, яскравого сонця, душевного тепла, успіхів у здійсненні всіх задумів на багато-багато літ.

09:07:42 04.08.2022

З Днем народження щиро вітаємо першого заступника селищного голови Рибака Володимира Миколайовича!

Прийміть найкращі привітання з Днем народження, шановний Володимире Миколайовичу! Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки, виваженості і відданого служіння на благо жителів Романівської громади, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у вашій оселі! Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на вашому життєвому шляху. Тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Зичимо, щоб і надалі ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. Хай доля завжди буде прихильною до Вас та вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! Колектив селищної ради!

08:21:26 01.08.2022

Привітання з Днем народження Колотюка Петра Яковича старости Вільшанського старостинського округу 

Вітаємо з Днем народження Колотюка Петра Яковича, старосту Вільшанського старостинського округу!  У цей прекрасний святковий день прийміть наші щирі побажання щастя, родинного благополуччя, міцного здоров`я і невичерпної енергії у всіх Ваших справах! Ваш професіоналізм і відповідальність, неймовірна працелюбність, любов до рідного краю та увага до оточуючих викликають повагу та захват! Нехай  життя буде сповнене любові та радості, в оточенні будуть вірні Вам люди, у сім’ї  панує злагода та достаток. Зичимо Вам завжди відчувати гордість за нові професійні успіхи та досягнення громади! З Днем народження!

08:47:09 25.07.2022

Вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Остапенка Юрія Васильовича

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження та побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту.  Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!  

09:10:52 12.02.2022

Вітаємо з Днем народження  старосту Соболівського старостинського округу - Моравську Ірину Едуардіївну

Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

09:08:51 05.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь