A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

ВІТАЄМО

Вітаємо з Днем народження депутата селищної ради Сосновську Марію Андріївну!

  Прийміть  найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту.  Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашій родині на Многії літа! Зичимо, аби кожен Ваш день наповнювався  найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини!

09:00:02 05.11.2022

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ НАРОДЖЕННЯ СТАРОСТИ ГОРДІЇВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ ОЛЕНИ ВОЛОДИМИРІВНИ ВОЙЦЕХІВСЬКОЇ

  Прийміть наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед, бажаємо Вам міцного богатирського здоров’я, нестримної енергії, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаємо щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Вас у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а непроста робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги. Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ! З Днем народження!

08:01:33 02.11.2022

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА СЕЛИЩНОЇ РАДИ СВІТЛАНУ ЛЕОНІДІВНУ СПІЦИНУ!

Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Сердечно бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.

10:46:21 29.08.2022

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА РОМАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ - ЛЕСЬКА ДМИТРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА!

  Прийміть щиросердні вітання з Днем народження! Щиро зичимо здоров’я, щастя, добробуту Вам і Вашій родині, поваги від оточуючих, підтримки та взаєморозуміння однодумців, непохитної віри в краще майбутнє нашої держави, подальших успіхів у праці, наснаги та нових здобутків на ниві депутатської діяльності! Нехай на довгій життєвій стежині зустрічаються лише хороші люди та вірні друзі! ЗІ СВЯТОМ!

09:02:56 20.08.2022

Вітаємо з днем народження члена виконавчого комітету Юрія Камінського!

  Прийміть щирі та сердечні вітання із Вашим Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, людського щастя, молодості душі і серця, яскравого сонця, душевного тепла, успіхів у здійсненні всіх задумів на багато-багато літ. Великих успіхів, здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів!

08:34:03 18.08.2022

Вітаємо з днем народження депутата селищної ради,  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Василя Івановича Ходюка!

Вітаємо з днем народження депутата селищної ради,  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Василя Івановича Ходюка!

13:07:12 14.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь