A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Пам'ятка для регіонального організаційного комітету, територіальної громади та навчальних закладів

Дата: 31.01.2024 14:44
Кількість переглядів: 98

Пам'ятка
для регіонального організаційного комітету, територіальної громади та навчальних закладів

 

Створення контенту та комунікація в регіонах починається з 09.01.2024 р

- ВАЖЛИВО! Змагання проводяться в усі дні, в тому числі у вихідні дні! Для того, щоб в тому числі залучити батьків школярів.

- Біля кожної школи, що бере участь в проєкті, мають бути розміщені рекламні борди проєкту  (2-3 шт. поруч зі школою).

- Кожне змагання має бути оформлене та забрендоване відповідно до цієї пам'ятки. (Починаючи від школи та закінчуючи всеукраїнськими змаганнями)

- На початку лютого в кожній школі, адміністративних будівлях старостатів, ОТГ, районної адміністрації, мають бути розміщені брендовані турнірні дошки, де буде вказуватися графік проведення змагань і на них же буде розміщуватися результат змагань. На дошках буде інформація того рівня, де вона розміщується: у школах, про школи, у ОТГ – рівень ОТГ.

- На рівні районних змагань пропонується проводити змагання у вигляді невеликих фестивалів (враховуючи безпекову ситуацію), що буде додатковим стимулом для відвідування таких заходів глядачами та більш привабливим для самих учасників.

 - На кожному етапі змагань, мають вручатися брендовані нагороди (кубки, грамоти, м’ячі та інший інвентар). Всі макети рекламної та поліграфічної продукції, що друкують територіальні громади та/або регіональний організаційний комітет протягом сезону згідно з попереднім погодженням місця розміщення логотипів на наступній продукції: афіші, розтяжки, картинок для постів, постери, прапори, віндери, білборди, сіті-лайти та ін., розробляються організаційним комітетом.

 

Оформлення місць проведення:

1. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет зобов'язані забезпечити розміщення 1 (одної) рекламної наліпки з логотипом “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” (надалі - SCL UA) на ігровому майданчику у центральному колі спортивного залу навчального закладу (Схема № 1).

2. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет, навчальний заклад може розміщувати на півколах  штрафної зони емблему партнерів (Схема № 1).

3. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет зобов'язані забезпечити розміщення логотипу “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” на статичних розтяжках по периметру залу або відкритого ігрового поля (Схема № 1).

4. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет зобов'язані розмістити у своєму залі 3 прапори розміром 150х90. Прапори мають бути розміщені в одному місці і висіти у вертикальному положенні. Розміщення прапорів має бути згідно зі Схемою № 2, а розміри прапорів однаковими.

5. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет зобов'язані забезпечити обладнання місця конструкцією прес-вол для проведення флеш-інтерв’ю. Розмір полотна 3х2 м,  з офіційною назвою змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”, логотипом SCL UA та логотипами: області, району, територіальної громади, регіональних федерацій з видів спорту.

 

Шкільна форма:

1. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет зобов'язані розмістити логотип SCL UA на ігровій формі гравців. Схема нанесення логотипів на шкільну форму додається.

 

Проведення змагань:

1. Організатор проєкту SCL UA надає територіальній громаді та/або регіональному організаційному комітету проєкт сценарію для проведення ігор/матчів (Додаток 1).

2. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет зобов'язані забезпечити музичне супроводження, а саме вмикання:

2.1. Державного гімну України;

2.2. Хвилини мовчання. Вшанування світлою пам'яттю всіх, хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну. Завершувати словами Пам'ятаємо! Не пробачимо! Переможемо!;

2.3. Офіційного гімну проєкту. Гімном проєкту починати кожний матч/гру.

Важливо!!! Забороняється використовувати гімн проєкту поза межами змагань.

3. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет зобов'язані забезпечити оголошення диктором організаторів заходу, під час кожного матчу не менше 2 разів, а саме:

3.1. Ініціатор проєкту – Президент України Володимир Зеленський.

3.2. «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – організатор проєкту з лозунгом: “Разом Пепеможемо”.

 4. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет повинні після матчу забезпечити сприяння участі гравців та тренерів/вчителів фізичної культури команд в післяматчевих флеш-інтерв’ю. Зона флеш-інтерв’ю повинна бути обладнана спеціальним фоном, що затверджений SCL UA. Фон повинен бути розташований таким чином, щоб під час інтерв’ю постійно потрапляти в зону дії телевізійних та фото камер.

5. На 4-му етапі (обласний) регіональний організаційний комітет зобов'язаний забезпечити участь на матчах/іграх спортивного талісману області (ростової ляльки) з залученням аніматору.

5.1. Конкурс на вибір спортивного талісману області розпочати не раніше 15.01.2024.

 

Створення контенту:

1. Територіальна громада та регіональний організаційний комітет зобов'язані забезпечити розміщення інформації (прес-релізи, статті, публікації, новини, фото та відео контенту) на створених регіональних сторінках проєкту у соціальних мережах Facebook, Instagram, TikTok, Telegram.

2. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет зобов'язані на рівні області залучати по одному амбасадору на район (олімпійці, МСМК, МС, тренери). Амбасадори мають проводити спільні тренування для дітей, відвідувати змагання на рівні територіальних громад/районів області. Здійснювати інформаційну підтримку та залучати спонсорів за можливості.

2.1. Після початку тренувань дітей, керівники ОВА/РВА/амбасадори мають відвідувати школи та робити новини про програму, перебіг тренувань та оголошувати про майбутні змагання.

2.2. Протягом усього тренувального процесу та змагань необхідно створювати контент про програму для соц. мереж, знімальними групами ОВА, амбасадори, які будуть виїжджати на тренування/змагання (фото/відео на телефон для соц. мереж), можливо окремі знімальні групи, які будуть робити більш професійну зйомку з акцентом на дітей та тренерів, що їх тренують (їх історії, мотивація та інші типи матеріалів).

3. Територіальна громада та/або регіональний організаційний комітет повинні заохочувати самих дітей робити контент з тренувань/змагань, які будуть публікувати його під хештегами проєкту.

Хештеги проєкту: #разомпереможемо, #плічопліч,  #шкільніліги,  #sclua

 

Інше:

1. Територіальна громада, заклад освіти, регіональний організаційний комітет, амбасадори мають право залучати позабюджетні кошти не заборонені чинним законодавством України. 

2. Забороняється рекламування:

2.1. Алкогольних напоїв та тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для куріння, електронних сигарет, заправних контейнерів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, тютюновмісних виробів для електричного нагрівання (ТВЕН) за допомогою підігрівача з електронним управлінням, торговельних марок, інших об’єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої та тютюнові вироби, предмети, пов’язані з їх вживанням, трав’яні вироби для куріння, електронні сигарети, заправні контейнери, рідини, що використовуються в електронних сигаретах, пристрої для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, тютюновмісні вироби для електричного нагрівання (ТВЕН) за допомогою підігрівача з електронним управлінням.

2.2. Азартних ігор, реклама знаків для товарів і послуг, інших об’єктів права інтелектуальної власності, під якими провадиться діяльність з організації та проведення азартних ігор, а також інших позначень, під якими проводяться азартні ігри.

 

Розміри спортивних зал:

9×18×5,4 м,

12×24×6 м,

15×30×6 м.

Схема №1

 

 

Фото без опису

Вибір кількості банерів залежить від розміру спортивної зали

Наліпка на центральне коло

Наліпки на штрафні півкола

Х-банер

Пресвол 2х3

Вертикальні прапори: державний прапор, прапор області, прапор змагання (Орієнтовний розмір розмір 1,5х0,9м).

 

Схема №2

 

Фото без опису

Схема нанесення логотипів на шкільну форму

 

Для баскетбольної форми:

Фото без опису

 

Додаток 1

ПРОЄКТ СЦЕНАРНОГО ПЛАНУ

  ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» СЕЗОНУ 2023/2024

 

Дата проведення: _________________

Місце проведення: ________________

Організатори: Проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

ДЕВІЗ: «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»

Ведучий: Дорогі друзі, ми раді вітати вас на __________ етапі проєкту  «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Лозунг спортивної події - «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» .

Це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду таких заходів. Головна мета проєкту - створити атмосферу  спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

Цей проєкт дозволить показати, що зі звичайної шкільної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п’єдестали.

 Ведучий: На нашому заході присутні почесні гості та організатори:

1.     _______________________________________

2.     _______________________________________

3.     _______________________________________

  

Ведучий: Для офіційного відкриття змагань  проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» просимо підготуватися до виконання Державного гімну України!

(звучить гімн України)

Ведучий: Вшануємо світлою пам’яттю всіх, хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну!

(хвилина мовчання, звучить метроном)

Ведучий: Пам’ятаємо! Не пробачимо! Переможемо!

Ведучий: Слава Україні!

Учасники Змагань: Героям слава!

 

Ведучий: Для вітального слова до мікрофону зарошується:

1.     _______________________________________

2.     _______________________________________

3.     _______________________________________

 

 

ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

 

1.   ПРЕДСТАВЛЕННЯ КОМАНД

2.   ПРЕДСТАВЛЕННЯ СУДДІВ

3.   УВІМКНЕННЯ ГІМНУ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ

 

•   ЗАГАЛЬНЕ ФОТО ВСІХ ПРИЗЕРІВ

•   ФЛЕШ ІНТЕРВ’Ю ДЛЯ ТРЕНЕРІВ / ГРАВЦІВ / ВЧИТЕЛІВ

•    ФОНОВА МУЗИКА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь