A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Привітання з Новим роком від в.о.селищного голови

Дата: 31.12.2023 13:17
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Шановні жителі громади! 

Відходить у минуле 2023 рік, черговий важкий рік для нашої держави, нашої громади, наших громадян, адже ворог не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Ми з вами прожили дуже складний рік війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу. Рік, який минає – це другий рік повномасштабної війни, другий рік нашої боротьби, нашого супротиву та захисту нашої свободи.

І сьогодні, підводячи підсумки прожитого 2023 року, хочу висловити слова подяки воїнам Збройних сил України, волонтерам, працівникам установ та організацій за їхню працю, яка наближає нашу перемогу. Я вдячний кожному жителю нашої громади за стійкість, згуртованість, за те, що зі щирою душею прихистили переселенців, постійно допомагають нашим Збройним Силам та територіальній обороні, тримають тил своєю працею. Кожен працює на своєму фронті та не залишив Україну. Дякую усім, хто своєю працею, талантом, мудрістю та невтомністю творив історію нашої громади протягом року, хто забезпечував його життєдіяльність та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій. Сподіваюсь, що наступний рік буде більш успішним і радуватиме нас новими здобутками і звершеннями.
Щиро вітаю Вас з прийдешнім Новим 2024 роком! Нехай у кожній оселі будуть щастя й добробут, радість і удача, у кожній родині панують взаєморозуміння, злагода і любов. Хай світло новорічних вогнів зігріває Ваші душі та наповнить серця вірою у кращий завтрашній день!

Бажаю, аби прийдешній рік став для кожного з нас символом нових перемог і здобутків. І найголовніше – щоб у 2024-му на українській землі нарешті запанував мир та спокій!

Хай буде мир у нашій рідній Україні!

Дякую усім та кожному, хто наближає день нашої Перемоги!

З повагою

в.о.селищного голови      Юрій ЧУМАЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь