Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Діяльність КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Романівської селищної ради направлена на надання соціальних послуг вразливим  верствам населення та таким, що перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 14.12.2023 08:44
Кількість переглядів: 61

Діяльність КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Романівської селищної ради направлена на надання соціальних послуг вразливим  верствам населення та таким, що перебувають у складних життєвих обставинах .

   Метою соціальних послуг є допомога сім’ям подолати чи мінімізувати негативний вплив обставин, з якими вони не можуть впоратись самостійно.

    Ольга Ніколайчук фахівець із соціальної роботи,  забезпечує соціальний супровід 12 сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Фото без опису

    Сім’ям надано комплекс соціальних послуг, а саме: інформування, консультування, представництво інтересів, посередництво, соціальна профілактика. Встановлено причини негативних соціальних явищ та розроблено комплекс  заходів щодо їх усунення.

    Протягом 2023 року обстежено 33 сімї, що перебувають у складних життєвих обставинах, у яких виховуються 88 дітей. За результатами обстеження складено акти оцінки потреб сімей.

 

   Фото без опису

Складні життєві обставини – це не вирок. Це лише ті обставини, які тривають певний час, а відповідні служби допомагають з цим впоратись.

Фото без опису

     Для створення умов самостійного розв’язання життєвих проблем, що виникають у сім’ї Аллою Самчук, фахівцем із соціальної роботи, здійснено  соціальне супродводження сімей, а саме:

    -1 дитячий будинок сімейного типу-(7 дітей), надано 45 послуг;

    -4 прийомні сімї – (12дітей) надано 68 послуг;

    -12 сімей опікунів на першому році влаштування дитини, піклувальників за рік до 18 років – (13 дітей), надано 45 послуг;

     -3 особи постраждалих від домашнього насильства, на час проживання у притулку  ( 5 дітей), надано 39 послуг;

     -163 особи постраждалих від домашнього насильства, яким надано 259 послуг.

    Кожна родина, яка потрапила в складні життєві обставини, має пам’ятати, що вона неодинока. Фахівці із соціальної роботи завжди раді допомогти та піти на зустріч надаючи відповідну допомогу.

    Це не лише робота, але й поклик душі - вчити, примирювати, любити, допомагати. І саме цей поклик надихає на гідну роботу.

     За отриманням додаткової інформації про надання соціальних послуг звертатись за адресою: смт.Романів, вул.Сергія Лялевича, 2, каб. 304, адмінприміщення Романівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь