A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Місто Добра - це міжнародний кризовий центр матері та дитини

Дата: 23.11.2023 12:25
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Благодійний фонд «Місто Добра» хоче повідомити, що з 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» розпочне функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування.

Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі надаватимуться безкоштовно.

Послугами реабілітаційного центру зможуть скористатися діти з інвалідністю, а саме діти, які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду, та яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників), або діти, які мають складні діагнози та потребують паліативного піклування, і яких виховує один з батьків (опікунів/піклувальників).

За необхідності Місто Добра забезпечить транспортуванням дітей з інших областей України, проживання родини в центрі із забезпеченням всіх побутових потреб, та допоможе вирішити інші супутні організаційні питання. Існує можливість прийняття в центр матерів із хворою дитиною та іншими дітьми, якщо відсутній другий опікун, який може забезпечити догляд здоровим дітям.

Місто Добра - це міжнародний кризовий центр матері та дитини. Притулок є найбільшим в Україні та наразі не має аналогів. Головна місія - не допустити інституалізації дитини, яка має живу родину. Центр знаходиться в Чернівцях за адресою вул. Річна, 10.

Сьогодні в шелтері проживають мами з дітьми, які постраждали від насильства та війни, діти позбавленні батьківського піклування, які були евакуйовані з півдня України, та тварини, яких врятували з вулиці та від війни. В Місті Добра надають комплекс послуг, які спрямовані на покращення та зміну життя наших мешканців. З жінками працюють найкращі спеціалісти, а з дітьми вчителі, вихователі та няні. Також всі мешканці Міста Добра отримують безоплатну допомогу з лікування, проведення реабілітаційних заходів та наданням всіх інших медичних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь