Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

У ВЕРЕСНІ БУДУТЬ ОГОЛОШЕНІ АУКЦІОНИ З ПРИВАТИЗАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ ДЕРЖМАЙНА У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 31.08.2022 14:35
Кількість переглядів: 791

Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОВА.

Ухвалення закону №7451 є вагомим кроком для вдосконалення процесу приватизації. Приватизація дозволить державі зосередитися на більш ефективному управлінні стратегічними підприємствами, обороні та формуванні політики, надавши бізнесу можливість інвестувати в активи та перетворювати їх на працюючі, ефективні компанії.

Приватизація враховує нагальні потреби підприємців та відбудеться за зручними й пришвидшеними процедурами. Як і раніше, процедура торгів проходитиме на базі платформи електронних аукціонів Прозорро.Продажі.

На приватизацію буде виставлене державне майно, що не входить до переліку об’єктів критичної інфраструктури та не використовується в оборонному секторі.

Бізнес може самостійно ініціювати приватизацію об’єктів державної власності. Для цього потенційні покупці мають надіслати лист у довільній формі на адресу регіонального відділення Фонду державного майна України у у Житомирській області.

Зразок для листа про ініціювання приватизації об’єктів державної форми власності

Перетворення непрацюючих та збиткових державних активів на сучасні та ефективні підприємства сприятиме відновленню бізнес-активності у регіоні. Приватизація — це ефективний інструмент для досягнення цілей тривалого економічного зростання. Створення нових виробництв, а також додаткових робочих місць є вирішальним фактором для економічного відновлення Житомирської області.

Перелік доступних об’єктів для приватизації у Житомирській області, а також детальна інформація про них доступні за посиланням: https://bit.ly/3SUeotu

Нагадаємо, що Уряд розпочне масштабну приватизацію з вересня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь