A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Селищна рада оголошує конкурс на посаду інспектора з благоустрою

Дата: 11.08.2022 10:39
Кількість переглядів: 481

Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту, саме тому показник діяльності як місцевої влади, так і громадськості залежить від стану вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистоти селища. Турбота про чистоту та благоустрій нашої громади є справою кожного з нас, адже впорядковані вулиці та парки віддзеркалюють моральне обличчя громади і кожного її мешканця.

Відповідно до Закону України від 06.09.05 р. № 2807-IV «Про благоустрій населених пунктів» благоустрій населених пунктів — це комплекс робіт, що здійснюються на території населеного пункту з метою її раціонального використання, належного утримання та охорони, створення умов щодо захисту і відновлення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля.

На території Романівської громади діють правила благоустрою, які спрямовані на створення умов, сприятливих для життєдіяльності людини, і є обов’язковими для виконання на території громади виконавчим органом місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності і підпорядкування, їх керівниками, працівниками та громадянами.

Як повідомив секретар селищної ради Юрій ЧУМАЧЕНКО, що починаючи з  серпня місяця поточного року буде поновлено та посилено роботу комісії з благоустрою в частині дотримання Правил благоустрою громадянами та приватними підприємцями щодо складування будівельних матеріалів, винесення сміття з прибудинкових територій на проїзну частину доріг та зелену зону, довготривале перебування транспортних засобів на проїжджій частині, утримання прибудинкової території в неналежному стані, а також наявність укладених договорів на вивезення твердих побутових відходів.

Відповідно до Закону України «Про житлово – комунальні послуги» з

1 січня 2020 року індивідуальний споживач зобов’язаний укласти договори про надання житлово-комунальних послуг в тому числі договору про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів.

Відсутність договору на вивезення твердих побутових відходів у фізичної та юридичної особи, підприємця є порушенням Правил благоустрою, і тягне за собою адміністративну відповідальність.

Тому, Романівська селищна рада закликає підприємства, установи, організації та жителів громади подбати про благоустрій, наведення порядку на вулицях, у парках, скверах та прилеглих до будинків територіях.

Також, з метою здійснення ефективного контролю за дотриманням Правил благоустрою, Романівська селищна рада оголошує конкурс на посаду інспектора з благоустрою, який буде здійснювати контроль у сфері благоустрою Романівської селищної територіальної громади. Заробітна плата буде складатися з окладу та стимулюючих виплат за результатом виявлених порушень благоустрою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь