A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Романівської селищної ради «Про затвердження містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території смт. Романів Житомирського району Житомирської області»

Дата: 15.02.2022 10:05
Кількість переглядів: 261

https://romanivska-gromada.gov.ua/

15 лютого 2022р.

 

Повідомлення

про оприлюднення проекту рішення  Романівської селищної ради

 «Про затвердження містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території смт. Романів Житомирського району Житомирської області»

 

Розробник проекту – відділ  житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, благоустрою та комунальної власності виконавчого комітету Романівської селищної ради. Начальник відділу Ірина  СКАКУН. Поштова адреса: 13001 Житомирська обл, Житомирський р-н, смт. Романів, вул. С. Лялевича, буд 2, кабінет 214. Електронна адреса: romaniv_sr@ukr.net

 

         Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення  на офіційному веб-сайті Романівської селищної ради  оприлюднюється проект рішення Романівської селищної ради «Про затвердження містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території смт. Романів Житомирського району Житомирської області»  з аналізом його регуляторного впливу.

         Із вказаним проектом можна ознайомитися за адресою: Житомирська область Житомирський район, смт. Романів вуд С. Лялевича,2, к 214., а також на офіційній веб сторінці Романівської селищної ради в мережі інтернет: https://romanivska-gromada.gov.ua/ii-planuvannya-diyalnosti-11-40-30-25-11-2021/.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань. Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту рішення та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня його оприлюднення.

 

Пропозиції та зауваження до зазначеного проєкту рішення приймаються на поштову або електронну адресу його розробника, а саме відділ житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, благоустрою та комунальної власності  виконавчого комітету Романівської селищної ради  тел. 0975658315, електронна адреса:  romaniv_bud@i.ua 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь