A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Шановні мешканці Романівської громади!

Дата: 02.02.2022 14:32
Кількість переглядів: 240

Шановні мешканці Романівської громади

 

Романівська селищна рада приносить свої вибачення за тимчасові незручності стосовно вуличного освітлення та завчасно дякуємо за порозуміння.

Так, 28 січня 2022 року по всій Романівській громаді Романівським РЕМом проведено відключення вуличного освітлення. На даний час ми докладаємо максимум зусиль щодо відновлення вуличного освітлення в нашій громаді.

В першому кварталі минулого року постачання електричної енергії надавалося Державним підприємством зовнішньоекономічної діяльності «Укрінтеренерго» без надання договору про постачання електричної енергії. Неодноразові спроби отримати договір на постачання електричної енергії постачальником ДПЗД «Укрінтеренерго» жодного результанту не дали, так як постачальник не виходив на контакт. При відсутності договору, селищна рада не мала можливості провести розрахунки за спожиту електроенергію.

Разом з тим повідомляємо, що по всій Україні заборгованість споживачів електроенергії, які фінансуються як з державного та місцевого бюджетів перед ДПЗД «Укрінтеренерго» складає понад 300,0 млн гривень.

З метою уникнення соціальної напруги, найшвидшого усунення тимчасових незручностей стосовно вуличного освітлення, а також проведення оплати за спожиту в минулому році електроенергію, керівництвом селищної ради проведено ряд робочих зустрічей як з керівництвом ДПЗД «Укрінтеренерго» так і з ДКСУ.

В разі позитивного врегулювання механізму погашення заборгованості за спожиту електроенергію, селищною радою негайно будуть здійснені платежі, що дасть можливість відновити вуличне освітлення на території громади.  

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь