A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Робота виконавчого комітету

Дата: 24.01.2022 14:49
Кількість переглядів: 338

Робота виконавчого комітету

          Виконавчим органом селищної ради є виконавчий комітет та структурні підрозділи, робота яких спрямована на здійснення виконавчих функцій і повноважень місцевого самоврядування в межах діючого законодавства України.

          Робота виконавчого комітету у 2021 році була направлена на виконання повноважень, наданих виконкому відповідно до ст.ст.27-40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», а також  законів України «Про звернення громадян», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про доступ до публічної інформації» та інших законодавчих актів.

          Основною формою роботи виконавчого комітету Романівської селищної ради є його засідання. До складу виконавчого комітету входить 35 осіб. Засідання виконкому проводяться щомісяця. До порядку денного засідань включаються питання, визначені квартальними планами роботи, а також питання, які потребують нагального вирішення, та заяви громадян. Протягом 2021 року проведено 18 засідань виконавчого комітету, на яких розглянуто 292 питання та прийнято відповідну кількість рішень.

          Одним із основних завдань ради і виконавчого комітету є забезпечення належного функціонування та розвитку громади, створення комфортних умов проживання для її жителів, а тому найбільше питань, що виносились на розгляд виконкому, стосувались соціального захисту громадян, житлово-комунального господарства, благоустрою території, охорони навколишнього середовища,  вирішення питань опіки над неповнолітніми та захисту їхніх прав, забезпечення безкоштовним харчуванням соціально незахищених категорій дітей, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав і законних інтересів громадян, заслуховувались звіти керівників комунальних установ та структурних підрозділів селищної ради.

          53% прийнятих рішень виконавчого комітету стосуються здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади, передбачених ст. 27-40 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь