A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Романівську територіальну громаду в обласному конкурсі-огляді молодих сімей в номінації «Молода сім’я в бізнесі» представляла родина Григор’євих

Дата: 05.01.2022 09:05
Кількість переглядів: 401

Відділом соціального захисту населення селищної ради було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо умов та прийняття участі в обласному конкурсі-огляді молодих сімей в відповідних номінаціях. Романівську територіальну громаду в обласному конкурсі-огляді молодих сімей в номінації «Молода сім’я в бізнесі» представляла родина Григор’євих, яка проживає в смт.Романів. Молода сім’я разом виховує восьмирічну доньку Єву. Спільно ведуть підприємницьку діяльність вже 9 років, займаються оформленням та декоруванням інтер’єру текстильними виробами, здійснюють продаж домашнього текстилю. Також мають невеличку ошатну кав’ярню в центрі селища. Донька Єва навчається в другому класі ОЗЗО «Романівська гімназія Романівської селищної ради» займається вокалом у місцевій школі мистецтв та займає призові місця на Всеукраїнських конкурсах.

 

29 грудня 2021 року в обласній державній адміністрації відбувся обласний конкурс-огляд молодих сімей. Директор департаменту соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації Олена Грищук вручила подяку та подарунки переможцю обласного конкурсу-огляду молодих сімей в номінації «Молода сім’я в бізнесі» родині Григор’євих із селища Романів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь