A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення "Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду комунального майна"

Дата: 23.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 296

https://romanivska-gromada.gov.ua/

23 грудня 2021 р

 

Повідомлення про оприлюднення проєкту

рішення Романівської селищної ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Романівської селищної ради та пропорції її розподілу»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Романівської селищної ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Романівської селищної ради та пропорції її розподілу» та аналіз його регуляторного впливу;

 Вказаний проєкт регуляторного акту передбачає затвердження нової Методики та забезпечення ефективного і прозорого управління комунальним майном, цим проектом рішення пропонується оновити та привести у відповідність до вимог чинного законодавства України механізм передачі в оренду та справляння орендної плати. Проєкт спрямований на забезпечення ефективного і прозорого управління комунальним майном.

Розробником зазначеного проєкту регуляторного акту є відділ ЖКГ, архітектури, будівництва, благоустрою та комунальної власності виконавчого апарату Романівської селищної ради. Поштова адреса: 13001 Житомирська обл, Житомирський р-н, смт. Романів, вул. С. Лялевича, буд 2, кабінет 214 . Електронна адреса: romaniv_sr@ukr.net

Проєкт рішення Романівської селищної ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Романівської селищної ради та пропорції її розподілу» та аналіз його регуляторного впливу оприлюднено на офіційній веб сторінці Романівської селищної ради в мережі інтернет: https://romanivska-gromada.gov.ua/ii-planuvannya-diyalnosti-11-40-30-25-11-2021/

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту рішення та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня його оприлюднення.

 

Пропозиції та зауваження до зазначеного проєкту рішення приймаються на поштову або електронну адресу його розробника, а саме відділ житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, благоустрою та комунальної власності.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь