Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулась нарада з суб’єктами господарювання з приводу надходжень платежів до бюджету та легалізації робочих місць.

Дата: 10.09.2021 15:58
Кількість переглядів: 453

10 вересня 2021 року у великому залі Романівської селищної ради пройшла нарада з суб’єктами господарювання, які орендують земельні ділянки на території громади, з приводу надходжень платежів до бюджету та легалізації робочих місць.

На зустріч було запрошено 54 юридичні особи-агроформування та 51 фізичну особу-підприємця, які мають в оренді земельні ділянки.

Відкрили та провели нараду голова селищної ради Савченко Володимир Володимирович та секретар селищної ради Чумаченко Юрій Миколайович.

З питаннями про рєстрацію договорів оренди земельних ділянок, про оренду господарських дворів та про виготовлення технічної документації на внутрішньо-пайові дороги виступив начальник відділу земельних відносин та екології Мазуркевич Валерій Цезарович. З боку запрошених було озвучено проблеми з процедурою оформлення земельної документації, вирішення яких не залежить ні від самих підприємств, ні від селищної ради. Домовилися шукати шляхи їх усунення.

Начальник фінансового управління Горобець Наталія Аркадіївна проанілізувала стан сплати податків за 8 місяців 2021 року агроформуваннями, що здійснюють діяльність на території Романівської громади. Зокрема вона зазначила, що земля – це єдине багатство яке поки що у нас є. Тому саме несплата або неповна сплата оренди земельних паїв та сплати податку з фізичних осіб з оренди призводять до втрат бюджету.

Також на нараді було озвучено питання про детінізацію зайнятості та доходів населення, у т.ч. і виявлення схем ухилення від оподаткування і ліквідації джерел походження тіньових коштів. Про це виступила спеціаліст Романівської ДПІ Житомирській обл. Соловенюк Марія Василівна.

За результатами наради між представниками влади та суб’єктами господарювання визначено домовиленість про співпрацю, партнерство, переукладання договорів оренди і укладання соціальних угод.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь