Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Молодіжний форум

Дата: 26.07.2021 11:09
Кількість переглядів: 536

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

23.07.2021р відбувся, як і було анонсовано раніше, молодіжний форум. Головною метою Форуму  стало  створення своєрідної платформи для обговорення та вироблення механізму подолання проблем, з якими зустрічаються молоді люди. В підсумку зустрічі, найактивніші учасники та учасниці стали членами ініціативної  групи з формування складу молодіжної ради при Романівській селищній раді, яка покликана забезпечити  участь молоді у формуванні та реалізації в громаді державної політики у молодіжній сфері.

У форумі взяли участь: учні навчальних закладів Романівщини, члени громадських спілок, молоді ініціативні люди, керівники старостинських округів та керівники структурних підрозділів селищної ради.

Спікером на заході була начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Романівської селищної ради Тетяна Кучинська.

Учасники та учасниці заходу змогли ознайомитися із  можливостями громадської участі та перспективами для молоді у сфері вирішення молодіжних проблем. 

Привітали роботу форуму Романівський селищний голова  Володимир Савченко та секретар ради  Юрій Чумаченко, які  висловили сподівання щодо випрацюваних ідей та надію на молоду енергію молоді у вирішенні питань громади.

Перед присутніми виступили: Ліна Ремша (фінуправління),  розповіла про можливості залучення грантових коштів в громаду, Віка Михалевська (громадська організація «Спільно ТЕАМ»), наголосила на відсутності взаємозв’язку між молоддю і владою та необхідності чути і розуміти один одного. Віктор Фещенко (відділ архітектури та комунального господарства) ознайомив  з можливістю житлового  кредитування по програмі  «Власний дім». Олена Прудеус (Романівська філія Житомирського обласного центру зайнятості) ознайомила із можливостями центру зайнятості. Захар Маковський, керівник пластового осередку при Житомирській міській раді розповів про досвід з організації Пласту, утворення молодіжних центрів, проблеми і досягнення.

Підсумувала роботу Форуму Тетяна Кучинська, яка визначила пріоритети і висловила надію на розуміння, підтримку та активну співпрацю усіх заінтересованих сторін, а також анонсувала проведення патріотичної акції  до Дня незалежності України: «Під єдиним прапором – єдиною громадою», яка стартує уже сьогодні та завершується у день 30-ї річниці Незалежності.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь