A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Онлайн-навчання з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта»

Дата: 12.07.2021 09:26
Кількість переглядів: 467

 

Фото без опису

Міністерство цифрової політики України запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка доступна за посиланням.

Кожний громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за сучасним форматом – освітні серіали. Наразі на онлайн-платформі доступний новий онлайн серіал  «Як громаді стати цифровою".

Серіал призначений для публічних службовців, яким не байдужий розвиток ІТ у своїй громаді. Слухачі отримають покрокові інструкції та рекомендації, як побудувати присутність громади в мережі та налагодити робочі процеси онлайн. 

На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навики з новим сучасним форматом – освітні серіали. Наразі, на платформі доступний онлайн-курс «Цифрова грамотність для державних службовців» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/civil-servants), який охоплює можливості та особливості функціонування безкоштовних сервісів Google для використання в професійній діяльності та повсякденному житті.

 

На національній онлайн-платформі доступні освітні серіали: базові цифрові навички, цифрова грамотність для вчителів, серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті», «Смартфон для батьків» , онлайн-сервіси для вчителів»

З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь