A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Про надання дозволу на реєстрацію та продаж автомобіля,  1/2  частина якого належить на праві власності  неповнолітній дитині

Дата: 30.06.2021 12:59
Кількість переглядів: 349

УКРАЇНА

РОМАНІВСЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ № 125

 

Від   24           червня   2021 року                                          смт. Романів

 

Про надання дозволу на реєстрацію та

продаж автомобіля,  ½  частина якого належить

на праві власності  неповнолітній дитині

 

Керуючись ст.ст.19, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 203,  242, Цивільного кодексу України, ст. 17 Закону України «Про охорону дитинства»,  ст.12  Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою КМУ від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», ст.40 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», п. 41 Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 07.09. 1998 № 1388, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 22.06.2021 № 3, виконавчий комітет Романівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл Томашевській Тетяні Анатоліївні, яка зареєстрована за адресою: с.Червоні Хатки, вул. Весняна,5, на реєстрацію та продаж автомобіля легковий комбі –В, марки Chery Amulet, реєстраційний номер АМ3810ВА, 2008 року випуску, колір-чорний, номер шасі (кузов,рама) LVVDA11A38D131459, який належить їй та  неповнолітній доньці Томашевській Віолеті Романівні, 28.08.2005 р.н., по ½ частині, відповідно до свідоцтва про право на спадщину за законом  від 05.05.2021 року, посвідченого Романівською державною нотаріальною конторою за реєстром №379.

 

2. Зобов’язати Томашевську Тетяну Анатоліївну відкрити банківський рахунок на ім’я неповнолітньої дитини Томашевської Віолети Романівни  та розмістити на ньому кошти, отримані від продажу частини автомобіля, що належить їй та надати  службі у справах дітей Романівської селищної ради копії документів, підтверджуючих надходження вказаних коштів.

 

 

 

 

 

    3.      Попередити  Томашевську Тетяну Анатоліївну  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

  1. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на першого заступника  селищного голови  Володимира  РИБАКА.

 

 

 

Селищний голова                                                         Володимир САВЧЕНКО

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь