A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

До уваги суб’єктів господарювання! У державному бюджеті передбачена фінансова підтримка сільгосптоваровиробників.

Дата: 16.06.2021 15:16
Кількість переглядів: 586

До уваги суб’єктів господарювання!

У державному бюджеті передбачена фінансова підтримка сільгосптоваровиробників.

Романівська селищна рада повідомляє про дію Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою КМУ від 07.02.2018 р. №107 (в редакції постанови КМУ від 12.05.2021 №517), далі Порядок.

Відповідно до Порядку бюджетні кошти спрямовуються з метою державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції.

Отримувачами бюджетних коштів є:

  • суб’єкти господарювання-юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичні особи - підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства, що провадять діяльність у галузях тваринництва, бджільництва, рибництва; переробної промисловості, які виробляють харчові продукти (м’ясні, рибні, молочні) (далі – суб’єкти господарювання):
  • стосовно яких не відкрито провадження у справі про банкрутство та/або яких не визнано банкрутами, та/або які не перебувають на стадії ліквідації;
  • які не мають на 1 число місяця, в якому приймається рішення про включення до реєстрів або відомостей про нарахування розміру часткового відшкодування або дотації, прострочену більш як шість місяців заборгованість з платежів, контроль за справлянням яких покладено на ДПС.

На отримання спеціальної бюджетної дотації за тримання кізочок, козематок, ярок, вівцематок суб’єкти господарювання подають документи згідно з пунктом 12 Порядку.

Дотація за утримання кіз та овець надається на безповоротній основі суб’єктам господарювання, які є власниками кіз та овець, за кожну наявну за станом на 01 січня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку кізочку, козематку, ярку, вівцематку в розмірі 1000 гривень за одну голову.

Для отримання дотації за утримання кіз та овець суб’єкти господарювання, які є власниками кіз та овець, подають до 01 липня поточного року такі документи:

  • заявку;
  • довідку про відкриття поточного рахунку, видану банком;
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма №24 (річна) за станом на 01 січня (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами);
  • копії реєстраційних свідоцтв овець, кіз, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів – виданий в установленому порядку витяг з єдиного реєстру тварин.

Вчасно поданими вважаються заявка та документи, які надійшли до структурного підрозділу та зареєстровані в системі документообігу. Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

 На отримання спеціальної бюджетної дотації за приріст поголів’я корів власного відтворення суб’єкти господарювання подають документи згідно з пунктом 13 Порядку.

Дотація за приріст корів надається на безповоротній основі суб’єктам господарювання, які є юридичними особами і власниками корів, за кожну наявну прирощену корову власного відтворення, на яку збільшено основне стадо за станом на 01 липня поточного року порівняно з наявним поголів’ям корів станом на 01 січня поточного року, в розмірі 30000 гривень за одну голову.

Для отримання дотації за приріст корів суб’єкти господарювання, які є юридичними особами і власниками корів, подають до 1 вересня поточного року такі документи:

  • заявку;
  • довідку про відкриття поточного рахунку, видану банком;
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин (форма 24-сг (місячна) за січень-червень поточного року;
  • виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин про загальну кількість наявних ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку корів, зокрема корів, що народжені у господарстві суб’єкта господарювання, який є юридичною особою і власником корів, за станом на 01 січня та 01 липня поточного року.

Вчасно поданими вважаються заявка та документи, які надійшли до структурного підрозділу та зареєстровані в системі документообігу. Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

Документи за вищевказаними напрямами подаються до Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації за адресою:

м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, буд. 25

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь