A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

У громаді відзначали День захисту дітей

Дата: 03.06.2021 14:29
Кількість переглядів: 559

Фото без опису

 

01.06.21 року за запрошенням Врублівської філії будинку культури, начальник служби у справах дітей селищної ради спільно з начальником відділу культури, туризму, молоді та спорту селищної ради та директором КУ «Романівський будинок культури» відвідали с.Врублівка, де проходив святковий концерт з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. Керівники привітали всіх присутніх зі святом, побажали діткам цікавих та змістовних канікул, вручили дітям солодкі подарунки. Принагідно було відвідано Врублівський ЗЗСО, де в цей же день розпочав свою роботу дитячий заклад відпочинку «Мрія».

 

02.06.2021 року з метою відзначення у громаді Міжнародного Дня захисту дітей, за сприяння депутата Житомирської обласної ради Ходака І.Є., у приміщенні КУ Романівської селищної ради «Романівський будинок культури» організовано проведення лялькової вистави Житомирського обласного академічного театру ляльок «Золоте курча» для дітей пільгових категорій та учнів дитячого закладу відпочинку ОЗЗСО «Романівська гімназія». Захід відкрили селищний голова Володимир Савченко та начальник служби у справах дітей селищної ради Валентина Данилевич. Керівники привітали присутніх зі святом, побажали діткам веселих та незабутніх канікул, вручили подяки Житомирської районної державної адміністрації та Романівської селищної ради прийомним батькам, батькам-вихователям, опікунам.

Щиро дякуємо депутату Житомирської обласної ради Ходаку І.Є. Сьогоднішні щасливі очі та дитячі усмішки на обличчях, завдяки Вам!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь