Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

У Романові відзначили День Героя

Дата: 26.05.2021 14:37
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

23 травня на площі Єдності біля адмінбудинку Романівської селищної ради зібралась громада, щоб вшанувати Героїв, які віддали життя, захищаючи кордони України, нашу свободу, нашу незалежність.

 День Героїв – це день пам’яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну у різні часи її становлення.

У цей особливий день зібрались побратими, воїни АТО/ООС, що пройшли горнило російсько-української війни, волонтери, а також ті, кому болить…

Перед громадою виступив селищний голова Володимир Савченко, який зачитав рішення сесії селищної ради «Про встановлення червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу».

Під марш «Зродились ми великої години» наші захисники урочисто пронесли і підняли червоно-чорний прапор на щоглу біля адмінбудинку.

Прикрасою урочистого мітингу  стала композиція Ватра «Слава Героям», яку підготував рій «Воля» (керівник Світлана Кравець).

Хвилиною памяті було вшановано тих, кого немає з нами, покладено квіти до дошки Памяті та памятного знаку «Борцям за волю України».

   Відзначення Дня Героїв – це свідчення твердої волі українського народу йти накресленим Героями шляхом боротьби до найвищої мети – незалежності, розквіту і слави української самостійної соборної держави.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь