A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

У Романові відзначили День Героя

Дата: 26.05.2021 14:37
Кількість переглядів: 527

23 травня на площі Єдності біля адмінбудинку Романівської селищної ради зібралась громада, щоб вшанувати Героїв, які віддали життя, захищаючи кордони України, нашу свободу, нашу незалежність.

 День Героїв – це день пам’яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну у різні часи її становлення.

У цей особливий день зібрались побратими, воїни АТО/ООС, що пройшли горнило російсько-української війни, волонтери, а також ті, кому болить…

Перед громадою виступив селищний голова Володимир Савченко, який зачитав рішення сесії селищної ради «Про встановлення червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу».

Під марш «Зродились ми великої години» наші захисники урочисто пронесли і підняли червоно-чорний прапор на щоглу біля адмінбудинку.

Прикрасою урочистого мітингу  стала композиція Ватра «Слава Героям», яку підготував рій «Воля» (керівник Світлана Кравець).

Хвилиною памяті було вшановано тих, кого немає з нами, покладено квіти до дошки Памяті та памятного знаку «Борцям за волю України».

   Відзначення Дня Героїв – це свідчення твердої волі українського народу йти накресленим Героями шляхом боротьби до найвищої мети – незалежності, розквіту і слави української самостійної соборної держави.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь