A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

6-7 травня 2021 року на базі Романівської громади пройшов тренінг для членів міждисциплінарної команди з надання послуг патронату над дитиною, проведений Житомирським обласним центром соціальних служб.

Дата: 07.05.2021 15:40
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

З 2017 року в Україні впроваджена нова форма сімейного виховання – патронат над дитиною

Патронат над дитиною  – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Метою сімейного патронату є забезпечення права кожної дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах,  виховуватися у сприятливому та безпечному сімейному середовищі шляхом відновлення здатності батьків (осіб, які їх замінюють) опікуватися дитиною та виховувати її, а в разі неможливості – вчинення заходів щодо захисту дитини та прийняття рішень щодо її влаштування до постійної форми сімейного виховання, яка найбільше відповідає потребам дитини.

           6-7 травня 2021 року на базі Романівської громади пройшов тренінг для членів міждисциплінарної команди з надання послуг патронату над дитиною, проведений Житомирським обласним центром соціальних служб, в якому взяли участь кандидатка в патронатні вихователі, її добровільний помічник  та члени міждисциплінарної команди з надання послуги патронату над дитиною. Учасники  у формі тренінгу опрацювали порядок дій та процедуру прийнята рішень в процесі влаштування, перебування та вибуття дитини, яка перебувала під патронатом.

          Дякуємо обласному Житомирському обласному центру соціальних служб за цікавий, змістовний захід. Маємо надію, що вже найближчим часом на теренах нашої громади матимемо першу патронатну сім’ю,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь