A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Інформує Романівський РТЦК та СП

Дата: 24.03.2021 11:25
Кількість переглядів: 2001

Фото без опису

Фото без опису

Відбувся брифінг щодо організації та проведення призову громадян України на строкову військову службу весна 2021

 

 

23.03.2021 року у Романівській селищній раді відбувся брифінг за участю членів районної призовної комісії, та старост старостинських округів Романівської громади, та Романівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо організації та проведення призову громадян України на строкову військову службу весна 2021 року.

На брифінгу було висвітлено ряд питань, зокрема, заступник військового комісара начальник відділення рекрутингу та комплектування Романівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Молчківський Євген Володимирович ознайомив присутніх щодо організації проведення призову на строкову військову службу весна 2021 року, строки проведення якого квітень-червень 2021 року. Також, Євген Володимирович зауважив, що основним завданням під час проведення чергового призову, як і раніше, є недопущення зниження якісної характеристики призовного ресурсу, який направляється для комплектування військ (сил). Розподіл та призначення призовників здійснюється пропорційно із урахуванням потреби і наявності призовних ресурсів, як для Збройних Сил України так і для інших військових формувань. Призвані військовослужбовці строкової військової служби до участі в ООС не залучаються.

Звертаючись до присутніх, головний спеціаліст відділення рекрутингу та призову Романівського РТЦК та СП Дорощук Андрій Володимирович зазначив, що строкова служба є громадянським обов’язком усіх військовозобов’язаних. Адже захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності  є конституційним обов’язком українців, складовою частиною військового обов’язку є строкова служба в армії, а також ознайомив присутніх з основними обов’язками призовників та відповідальністю за ухилення від  строкової служби.

Андрій Володимирович проінформув присутніх  щодо категорії громадян, які не підлягають призову та мають право на отримання відстрочки від призову та щодо соціальних гарантій призовника, та надав вичерпні відповіді стосовно  призову громадян на строкову військову службу.

За результатами брифінгу визначено, що  основним завданням під час проведення чергового призову, як і раніше, є недопущення зниження якісної характеристики призовного ресурсу, який направляється для комплектування Збройних Сил України.  Важливим напрямком діяльності є робота по національно-патріотичному вихованню молоді, співпраця із засобами масової інформації, органами місцевої влади, закладами освіти, культури, охорони здоров’я.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь