Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

"Безбар'єрність"

#ДОВІДНИКБЕЗБАР’ЄРНОСТІ: СТВОРЕННЯ БЕЗБАР’ЄРНОГО СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ ДІТЕЙ

Відповідно до Декларації прав дитини всі діти мають рівні права у сфері виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного і духовного розвитку незалежно від кольору шкіри, національної належності, громадського походження, майнового стану та іншого.

16:27:19 05.06.2023

#БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: ЯК ПРАВИЛЬНО ГОВОРИТИ З ДИТИНОЮ ПРО ІНВАЛІДНІСТЬ

Внаслідок війни зростає кількість травмованих та людей з інвалідністю.  Якщо вам необхідно поговорити з дитиною на цю тему, важливо передусім бути щирими, зважати на вік, стан та запит дитини, бути готовим до можливих запитань.

16:47:33 30.05.2023

#БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: НАДС СТВОРИЛО МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПИТАНЬ ФОРМУВАННЯ БЕЗБАР’ЄРНОСТІ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ В ДЕРЖАВНИХ ОРГАНАХ

Національне агентство України з питань державної служби розробило Методичні рекомендації з питань формування безбар’єрності на робочому місці в державних органах. Ознайомитися з рекомендаціями можна за посиланням.

10:06:57 17.05.2023

БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: ДЛЯ ОСВІТЯН УКРАЇНИ СТАРТУВАВ КУРС «ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ ПОДОЛАННЯ СТРЕСУ»

Для освітян України, у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я, стартував курс «Практичні навички подолання стресу».

15:16:20 09.03.2023

БІЗНЕС БЕЗ БАР’ЄРІВ: НАЦІОНАЛЬНА КНИЖКОВА ПЛАТФОРМА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ПРОЄКТУ «СКАЖИ ЧЕСНО, ТИ ЯК?»

Ось такі закладинки «Скажи чесно, ти як?» у кожне замовлення вкладатиме національна книжкова платформа Yakaboo, учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів». Про це повідомляє ГО «Безбар’єрність».

12:24:31 21.02.2023

“ДОВІДНИК БЕЗБАР’ЄРНОСТІ”: УСИНОВЛЕННЯ ПІД ЧАС ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ. ЩО ЗМІНИЛОСЯ?

На початку повномасштабних воєнних дій в Україні процедуру усиновлення було неможливо здійснювати. Це був вимушений крок через неможливість забезпечити дотримання законодавства та безпеку дітей. Коли ситуація стала більш контрольованою, можливість усиновлення відновилася.

11:27:13 06.02.2023

БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: НАБУЛИ ЧИННОСТІ ОНОВЛЕНІ ДБН З ІНКЛЮЗИВНОСТІ, — ОЛЕКСІЙ ЧЕРНИШОВ

З 1 вересня в Україні набувають чинності оновлені державні будівельні норми зі створення безбар’єрного простору в Україні, які були затверджені Міністерством розвитку громад та територій України у 2021 році. Йдеться про ДБН «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення», а також норми стосовно будівництва та реконструкції закладів освіти, дошкільної освіти та благоустрою територій. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Україні Олексій Чернишов.

08:40:44 05.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь