A A A K K K
для людей із порушенням зору
Романівська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ЗАВЕРШИЛИ ПОПЕРЕДНІЙ РОЗГЛЯД ПИТАНЬ СЕСІЇ

Дата: 23.04.2021 12:42
Кількість переглядів: 1372

 

 

21 квітня 2021 року постійні комісії Романівської селищної ради завершили розгляд питань, що подано на пленарне засідання для обговорення і прийняття рішень.
Цього дня провели засідання постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності, голова комісії Олексій Капінус.

В ході обговорення питань порядку денного члени комісії рекомендували до розгляду сесії селищної ради проєкт рішення “Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Романівської селищної ради за І квартал 2021 року, а також проєкти рішень щодо прийняття програм. Зокрема, депутатському корпусові пропонуватимуть затвердити:

  • Комплексну програму профілактики злочинності у Романівській селищній раді».
  • Комплексну програму розвитку фізичної культури та спорту на 2021-2024 роки.
  • Програму «Обдарованість Романівщини»  на 2021-2025 р. та Положення про преміювання обдарованої  учнівської молоді закладів освіти Романівської територіальної  громади.

Окрім цього комісією було схвалено внесення змін до бюджету Романівської селищної територіальної громади на 2021 рік з подальшим прийняттям відповідного рішення на сесії селищної ради.

Членами комісії були розглянуті профільні майнові питання, серед яких: затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Романівська лікарня» Романівської селищної ради за І квартал 2021 року та внесення змін до фінансового плану КНП «Романівська лікарня» Романівської селищної ради 2021 рік, а також про передачу, прийняття та  списання майна.

Заслухавши інформацію розробників проєктів рішень ради комісія підтримала внесені проєкти та внесла уточнення до окремих із них, а саме, після детального обговорення з порядку денного було знято два питання, одне з яких оптимізація закладів загальної середньої освіти.

За результатами засідання комісія визначилася з переліком питань, які вона рекомендує затвердити до розгляду на 8 сесії  селищної ради, що відбудеться 27 квітня.

 

           Найбільш продуктивною за об’ємом стала робота постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва та архітектури, голова комісії Сергій Зінчук. На комісії розглянули більше 20 питань.

Всі вони оприлюднені на сайті селищної ради. В результаті обговорення членами постійної комісії були прийняті рішення та рекомендовано винести відповідні питання на розгляд сесії.

 

           Конструктивно працювали члени постійної комісії з гуманітарних питань. Вела засідання її голова Ірина Серт. Члени комісії заслухали інформацію щодо  затвердження Положень про проведення конкурсу на посаду  педагогічних працівників Інклюзивно-ресурсного центру Романівської селищної ради та проведення конкурсу на посаду директора Інклюзивно-ресурсного центру Романівської селищної ради, розглянули питання створення комунальної установи Романівської селищної ради «Вільшанський центр дозвілля», погодили  внесення змін до рішень щодо реорганізації шляхом приєднання комунальних установ та доповнень до Програми «Шкільний автобус» на 2021-2023 роки.

Обговоривши вищезазначені проєкти рішень, члени комісії вирішили подати їх на затвердження на черговому пленарному засіданні селищної ради.

 

             Ряд важливих питань розглянула комісія з питань законності, регламенту та депутатсткої етики. Головував на комісії Дмитро Лесько.

Депутати рекомендували сесії наступні проєкти рішень:

  • Про внесення змін до складу постійних комісій Романівської селищної ради.
  • Про затвердження Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг Романівської селищної ради.
  • Про затвердження офіційної символіки Романівської селищної територіальної громади.
  • Про затвердження складу виконавчого комітету Романівської селищної ради в новій редакції.
  • Про внесення змін до структури та штатного розпису Романівської селищної ради.

 

Депутати опрацювали проекти рішень, отримали відповіді доповідачів на питання, які виникали впродовж обговорення та  дали згоду внести  проєкти рішень на розгляд чергової 8 сесії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь